pv آپارات تلگرام اينستا حمايت تماس

کد اخبار


اسلاید شو


تعمیرات جعفری
( 09376346507 پشتیبان آنلاین با پیامک)

چند سال از عمر ما در شبکه‌های اجتماعی هدر می‌رود؟

چند سال از عمر ما در شبکه‌های اجتماعی هدر می‌رود؟

ما انسان‌ها به طور میانگین روزانه ۲ ساعت از وقتمان را در اپلیکیشن‌های اجتماعی می‌گذرانیم؛ یعنی چیزی معادل ۵ سال و ۴ ماه در طول عمرمان!

به گزارش ایسنا، روزنامه سازندگی به نقل از لایف‌هکنوشت:

مردم ۱.۱۵ میلیارد ساعت در طول عمر را به بازی‌های موبایلی مشغول هستند!

بر اساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ انجام شده بازی‌های موبایلی از لحاظ اختصاص دادن وقت مردم به خود درست پشت سر شبکه‌های اجتماعی قرار دارند یعنی دومین فعالیت مرتبط با تکنولوژی انسان‌ها!

ما انسان‌ها به طور میانگین روزانه ۲ ساعت از وقتمان را در اپلیکیشن‌های اجتماعی می‌گذرانیم؛ یعنی چیزی معادل ۵ سال و ۴ ماه در طول عمرمان! قطعاً خواندن و آگاهی از این اعداد که نمایی از واقعیت هولناک وقت گذرانی بشر عصر جدید در فضای مجازی است به شدت تعجب‌آور است.

جالب‌تر زمانی است که بدانید شما می‌توانید در معادل همین زمان ۳۲ مرتبه به ماه سفر کنید و مجدداً به کره زمین برگردید!

و البته اینها تنها زمان‌هایی نیستند که ما به هدر می‌دهیم!

اپلیکیشن‌های اجتماعی از فعالیت‌های هر روز ما در آنها میلیون‌ها دلار به دست می‌آورند!

شاید برای خیلی از ما مهم نباشد که پول‌هایی معادل یک تا دو دلار در اپلیکیشن‌های اجتماعی هزینه کنیم که خب هر چه تعداد آنها بالاتر می‌رود رقم هم بیشتر می‌شود.

برای مثال یکی از بازی‌ها مطرح که طرفداران بسیاری داشته است و به نام pokemon go شناخته می‌شود روزانه بیش از ۲.۳ میلیون دلار درآمد کسب می‌کند؛ در حالی که برخی دیگر از این بازی‌های محبوب، مثلاً candy crush روزانه ۱.۱ میلیون دلار پول به دست می‌آورد.

شاید حالا کمی درباره زمان و پولی که برای این بازی‌ها مصرف می‌کنید بیشتر فکر کنید؛ وقتش رسیده فکر کنید چرا اصلاً چنین اتفاقی می‌افتد و حالا باید دقیقاً چه کار کنید؟

ما زمان زیادی را به استفاده از تلفن‌های همراهمان اختصاص می‌دهیم شاید چون خیلی راحت حوصله‌مان سر می‌رود و البته موبایل‌ها زیادی دم دستمان هستند! بی‌حوصلگی چیزی نیست که ما را خوشحال کند شاید به همین دلیل می‌خواهیم به هر ترتیبی که شده از آن خلاص شویم. یکی از همین راه‌ها بازی کردن با موبایل است. در واقع تلفن همراه ما وسیله‌ای است که کمک می‌کند تا از ملامت و بی‌حوصلگی فرار کنیم؛

هر چند گشت و گذار بیش از اندازه و تمام نشدنی در موبایل می‌تواند ذهن را کرخت و بی‌حس کند اما به زعم بسیاری بهتر از هیچی است و خب موضوع اینجاست که اصلاً نمی‌توانیم چنین فعالیتی را متوقف کنیم.

در حقیقت یکی از دلایلی که شبکه‌های اجتماعی را برای ما جذاب می‌کنند همان هیجانی است که در زمان‌های ملالت به آن نیاز داریم و خب، این هیجان را در شبکه‌های اجتماعی جستجو می‌کنیم. شاید به همین دلیل است که موبایل‌ها همیشه در نزدیکترین فاصله ممکن از ما قرار دارند!

اما آیا می‌دانستید بازی کردن با موبایل نمی‌تواند ملامت و بی‌حوصلگی ما را از بین ببرد؟! تصور ما این است که بازی کردن با موبایل سرگرممان می‌کند و به نوعی وقتمان را می‌گذراند؛ با این حال دانشمندان نظر دیگری در این باره دارند و در واقع برعکس این داعیه را مطرح می‌کنند؛

تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه تمپل نشان داده بازی کردن بی‌فکر با موبایل نه تنها صبوری که قدرت کنترل خود را هم از ما سلب می‌کند؛ هر چه زمان بیشتری را در اپلیکیشن‌های موبایلی سپری کنیم بیشتر هم حوصله‌مان سر می‌رود. در عین حال ما خیلی بیشتر بدون فکر و با تکیه بر انگیزه‌های آنی سراغ موبایل می‌رویم؛ بدین معنی که توانایی ما برای مقاومت در برابر استفاده از موبایل کاهش پیدا می‌کند."

موضوع از این قرار است که ما هرچه زمان بیشتری را با موبایل بگذرانیم خودداری و مقاومت در برابر استفاده از آن را کمتر می‌کنیم. اما در عین حال ملالت و بی‌حوصلگی هم در ما از بین نمی‌رود.

با این وصف حالا شما به کمک این راهکارها می‌توانید در زمان و پولتان صرفه‌جویی کرده و وقت کمتری را در اپلیکیشن‌های موبایلی بگذرانید.

۱- خودتان را به چالش بکشید؛ در زمان‌های خاص موبایلتان را چک نکنید. در برابر این میل مقاومت کنید. برای خودتان قانون بگذارید. مثلاً زمانی که منتظر اتوبوس هستید یا در رستوران نشسته‌اید تا غذایتان را بیاورند به هیچ عنوان سراغ موبایل نروید.

۲- اپلیکیشن‌های اجتماعی و بازی‌ها را در فولدری در صفحه آخر موبایل قرار بدهید و زنگ‌های آنها را خاموش کنید.

۳- فعالیت‌های سرگرم کننده دیگری فراتر از موبایل برای خودتان پیدا کنید. یادتان باشد شما یک زندگی واقعی و جدی خارج از اینستاگرام، فیس‌بوک و سایر دیگر اپلیکیشن‌های اجتماعی دارید بنابراین آنها نمی‌توانند تنها سرگرمی شما در زندگی باشند.

حمایت ازوب


انتشارو کپی با لینک زیربلامانع است
WWW.VWORK.LXB.IR 

[ یک شنبه 27 / 2 / 1398برچسب:, ] [ 5:40 PM ] [ vwork ]
[ ]

نظریک کاربر خارجی در مورد تاثیرکلیپ پشت پرده استاد علیرضا پناهیان


این کلیپ من را به راهی آورد که دنبالش بودم ...
:pushpin:نظر یک دانشجو جوان خارجی درباره تاثیر  کلیپ "پشت پرده" بر روی زندگی‌اش.

کلیپ پشت پرده

کپی ونشرباذکرمنبع

www.vwork.lxb.ir

[ پنج شنبه 23 / 12 / 1397برچسب:, ] [ 11:43 AM ] [ vwork ]
[ ]

هاردمجازی فضای ابری رم وفلش مجازی

10سایت برتر رایگان برای فضای ذخیره ابری (Cloud Storage):

DropBox

SkyDrive

Google Drive

Box.com

Ubuntu One

Amazon Cloud Drive

MediaFire

Yandex Disk

۴shared

RapidShare

البته من در حال حاضر از Sky Drive مایکروسافت، Google Drive و Drop Box  (مالک دراپ باکس یک ایرانی است) استفاده می کنم. در ضمن این رنگینگ ها (رتبه بندی ها) موقتی بوده با گذر زمان تغییر می کنند.

یادتان باشد به هیچ وجه به ذخیره اطلاعات مهم تان در فلش مموری یا کول دیسک، سی دی، دی وی دی، هارد دیسک های پرتابل، کامییوتر، تبلت و موبایل تان به تنهایی ذخیره نکنید. خطرناکترین شکل آن ذخیره در فلش مموری است. امن ترین شکل حفاظت از اطلاعات استفاده فضای ذخیره ابری (Cloud Storage) به شرطی که پسورد مطمئنی داشته باشید.

فضای ذخیره ابری (Cloud Storage) شما می توانید فایل ها، فولدرها، عکس های خود را آپلود کنید بعدآً لینک آنرا برای بستگان، دوستان در سایر نقاط دنیا با تعیین سطوح دسترسی بفرستید در حالیکه با ای میل حداکثر تا ۲۰ مگابایت می توانید فایل با فولدری را بفرستید.

حمایت ازوب


انتشارو کپی با لینک زیربلامانع است
WWW.VWORK.LXB.IR

 

[ دو شنبه 29 / 2 / 1397برچسب:فضای ابری,حافظه,رم,فلش, ] [ 11:34 AM ] [ vwork ]
[ ]

کشتی سانچی تسلیت وی ورک

کشتی سانچی

تسلیتی ازوی ورک

 

ایرانم تسلیت 

حادثه کشتی نفت‌کش سانچی، حادثه تصادف ۲ کشتی در آب‌های چین بود. روز شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۶ (۶ ژانویه ۲۰۱۸) نفتکش ایرانی سانچی که از عسلویه حرکت کرده بود و قرار بود جهت تحویل میعانات گازی عازم داسان کره جنوبی شود، در راه با یک کشتی باری چینی با بار لوبیا به نام «کریستال»[۱] در سواحل چین برخورد کرد،[۲] محموله نفتکش سانچی نفت فوق سبک با درجه اشتعال بسیار بالا بود که این موجب آتش‌سوزی سریع کشتی شد. بر اثر برخورد این نفتکش با یک کشتی باربری در ۳۰۰ کیلومتری بندر شانگهای[۳] در سواحل شرقی چین ۳۰ ایرانی و دو تبعه بنگلادشی ناپدید شده‌اند که بعد از چند روز جستجو تا کنون جسد ۳ نفر از ایرانیان مفقود در این حادثه پیدا شده‌است. نفتکش سانچی حامل ۱۳۶ هزار تُن نفت خام و میعانات سبک نفتی بود.[۴] طول این نفتکش ۲۷۴ متر بود و با پرچم پاناما بر روی دریا تردد می‌کرد.[۵] پس از این حادثه رئیس‌جمهور ایران دستور تشکیل کمیتهٔ ویژهٔ رسیدگیِ حادثهٔ نفتکشِ سانچی را صادر کرد و ریاست آن به عهده علی ربیعی وزیر کار قرار گرفت و او برای پیگیری وضعیت این کشتی به چین سفر کرد. گروهی از تکاوران نیروی دریایی ارتش ایران نیز به محل حادثه اعزام شدند.[۶] روز بعد از حادثه، نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا یک فروند هواپیمای گشت دریایی بوئینگ پی ۸ را به محل حادثه فرستاد که مساحت بیش از ۱۲٫۳۰۰ کیلومتر مربع حول کشتی را برای یافتن ملوانان جستجو کرد.[۷]

حمایت ازوب


انتشارو کپی با لینک زیربلامانع است
WWW.VWORK.LXB.IR

 

[ سه شنبه 24 / 10 / 1393برچسب:کشتی,سانچی, ] [ 7:7 PM ] [ vwork ]
[ ]

12سایت جذاب و کاربردی که باید بشناسید‼️

 

گوگل تنها شرکتی نیست که برای وب اپلیکیشن‌های مفید و جالب می‌سازد. تعداد بسیار زیادی ابزار آنلاین فوق‌العاده کاربردی وجود دارد که توسط شرکت‌های دیگر تولید و عرضه شده‌اند. در این مطلب به شما ۱۲ اپلیکیشن آنلاین و سایت جذاب را معرفی می‌کنیم که ارزش ذخیره شدن در بخش بوکمارک‌های مرورگرتان را دارند. ابزارهایی که کمک می‌کنند به سرعت فایل‌ها را به فرمت‌های دیگر تبدیل کنید، عکس‌ها را بهبود دهید، تصاویر متحرک گیف بسازید، رنگ‌های هماهنگ با هم برگزینید و بسیاری کارهای جالب دیگر را انجام دهید.

1:بهبود دادن کیفیت عکس ها 

سایت جذاب Let’s Enhance ابزاری رایگان و جذاب برای بهبود دادن کیفیت عکس‌هایی است که رزولوشن کمی دارند. این سایت به صورت خودکار نویزهای مزاحم عکس را برطرف می‌کند و با استفاده از هوش مصنوعی، جزئیات از دست رفته را حدس می‌زد تا امکان بزرگ کردن تصاویر بدون افت کیفیت فراهم شود. البته برای دیدن نتیجه‌ی نهایی باید در این سایت ثبت‌نام کنید. پس از ثبت‌نام چندین نسخه‌ی بهبود داده شده از عکس برای شما به نمایش در می‌آید و شما می‌توانید هر کدام را که دوست دارید انتخاب کنید. 

2:ارسال فایل روی وب
سرویس‌هایی مانند دراپ‌باکس و گوگل درایو، ارسال و به اشتراک گذاشتن فایل‌ها از طریق اینترنت را از همیشه آسان‌تر کرده‌اند. ولی گاهی اوقات ممکن است بخواهید یک فایل را به سرعت و بدون نیاز به هر نوعی ثبت‌نام یا ورود به یک سرویس برای شخص دیگری ارسال کنید. برای این کار می‌توانید در مرورگر خود به آدرس ابزار Firefox Send بروید. این ابزار به شما اجازه می‌دهد هر فایلی را که دوست دارید به درون پنجره‌ی مرورگر بیندازید و آن را با استفاده از یک لینک امن، شخصی و رمزنگاری شده به دست دیگران برسانید. 

3:چک کردن ساعت مناطق مختلف جهان

می‌توانید ساعت سایر کشورهای جهان را با استفاده از گوگل چک کنید یا به ساعت خود خیره شوید و تلاش کنید با جمع و تفریق خودتان آن‌ها را محاسبه کنید. اما اگر سایت جذاب TimeAndDate را بوکمارک کرده باشید، می‌توانید هر زمان که لازم داشتید، مجموعه‌ای از ساعت‌ها را روی صفحه‌نمایش خود نمایش دهید که مربوط به مناطق دلخواه شما هستند. در این سایت می‌توانید شهرهای مورد نظرتان را انتخاب و ترتیب نمایش آن‌ها را مشخص کنید. علاوه بر این اگر در این سایت یک حساب کاربری رایگان بسازید، می‌توانید روی هر کامپیوتر و مرورگری به این ساعت‌ها دسترسی داشته باشید. 

4:تشخیص دادن بد افزار ها

روی هارد سیستم خود یک فایل مشکوک پیدا کرده‌اید که قصد دارید محتوای آن را ببینید؟ بهتر است پیش از باز کردن، آن را با استفاده از سرویسی مانند Joti Malware Scan از نظر آلوده بودن به ویروس بررسی کنید. کافی است فایل مورد نظر را از طریق رابط کاربری سایت آپلود کنید تا این سایت آن را با استفاده از مجموعه‌ای از آنتی‌ویروس‌ها شامل ابزارهای شرکت بیت‌دیفندر و AVG اسکن کند. استفاده از این ابزار به ویژه برای اسکن کردن فایل‌هایی که همراه با ایمیل برای شما ارسال می‌شوند بسیار مفید است. 

5:پیدا کردن سایت مناسب برای دیدن فیلم ها

اگر تمایل دارید یک فیلم یا سریال خاص را تماشا کنید ولی مطمئن نیستید آیا سایتی (به صورت قانونی) امکان تماشای آن را فراهم می‌کند یا نه، سرویس ?Can I Stream It پاسخ شما را خواهد داد. کافی است نام فیلم یا سریالی که انتخاب کرده‌اید را در باکس جست‌وجو وارد کنید تا این سایت سرویس‌هایی مانند نتفلیکس، آمازون ویدیو، هولو، یوتیوب، آیتونز و سایر پلتفرم‌های موجود را برای شما بگردد. به این ترتیب می‌توانید به راحتی سایتی را برای دانلود یا استریم کردن آن فیلم یا سریال پیدا کنید. 

6:بررسی کردن وضعیت یک سایت

اگر امکان دسترسی به دیجی‌کالا مگ یا گوگل داکس را نداشتید نگران نشوید؛ حداقل تا زمانی که وضعیت آن را با استفاده از سایت Down For Everyone Or Just Me چک کنید. کافی است آدرس URL سایت مورد نظرتان را در باکس مخصوص این ابزار وارد کنید و لینک انتهایی را بزنید تا متوجه شوید که آیا سایت دچار مشکل شده است یا شما. با این ابزار همچنین می‌توانید اطلاعات مربوط به میزبانی (هاست) سایت‌ها را ببینید و مشکلات امنیتی موجود در آن‌ها را اسکن کنید. 

7:انجام محاسبات جدی

جمع‌های ساده را می‌توانید مستقیما با استفاده از گوگل محاسبه کنید، ولی اگر قصد داشته باشید محاسباتی جدی را انجام دهید، ماشین حساب آنلاین حرفه‌ای Desmos Graphing Calculator ارزش حضور در جمع بوکمارک‌های شما را دارد. در این ماشین حساب مجموعه‌ی کاملی از توابع، معادلات و گراف‌ها در اختیار شما است. البته طبیعتا این ماشین حساب توان محاسبه‌ی جمع‌های ساده را هم دارد. برای دیدن گراف‌های نمونه می‌توانید سری به منوی سمت چپ سایت بزنید. 

8:ضبط کردن کلیپ های صوتی کوتاه
تعداد زیادی اپلیکیشن برای ضبط کردن صدا وجود دارد، ولی اپلیکیشن آنلاین Clyp سریع و ساده است و می‌توانید مستقیما از طریق مرورگر خود به آن دسترسی داشته باشید. با این ابزار می‌توانید به سرعت یک ایده را در قالب یک یادداشت صوتی برای خود ذخیره کنید یا پیامی را برای شخص دیگری بفرستید. اگر قصد دارید کلیپ‌های خود را روی کامپیوتر ذخیره کنید یا آن‌ها را بیش از ۲۴ ساعت به صورت آنلاین در اختیار داشته باشید، لازم است یک حساب کاربری رایگان در این سایت بسازید. 

9:پیدا کردن ترکیب رنگ مناسب
اگر در زمینه‌ی طراحی وب کار می‌کنید، ابزارهای زیادی برای انتخاب پالت رنگی در اختیار شما قرار دارد. با این حال سایت Palette Generator یکی از بهترین ابزارهای انتخاب رنگ آنلاین است که ما پیدا کرده‌ایم. این ابزار به جای این که از شما بخواهد تعدادی رنگ را به صورت دستی انتخاب کنید، اجازه می‌دهد تعدادی عکس را از کامپیوتر خود آپلود کنید تا برایتان یک پالت رنگی مناسب با آن‌ها را تولید کند. 

10:حفظ کردن نتایج
سایت Scoreboardz ابزاری بسیار ساده و در عین حال فوق‌العاده کاربردی است. این سایت جذاب در واقع یک تابلوی نتایج مجازی است که در درون مرورگر شما جای دارد. می‌توانید آدرس این سایت را بوکمارک کنید تا هر زمان در دفتر کار یا خانه رقابتی برگزار شد به سرعت به آن دسترسی داشته باشید. کافی است نام شرکت‌کنندگان مسابقه (تا ۱۲ نفر) را وارد و پس‌زمینه‌ی تابلو را انتخاب کنید. پس از آن می‌توانید امتیاز هر فرد را با استفاده از علامت‌های + و – بالا و پایین ببرید. 

11:تغییر دادن فرمت فایل ها
دریافت کردن یک فایل با فرمت اشتباه، جزو بدترین تجربه‌های زندگی مدرن کامپیوتری است که همه‌ی ما حداقل یک بار آن را تجربه کرده‌ایم. معمولا برای تبدیل کردن این فایل‌ها به فرمت مناسب نیاز به نصب نرم‌افزارهای اضافه روی کامپیوتر دارید؛ به همین دلیل استفاده کردن از ابزاری آنلاین مانند سایت جذاب Zamzar جایگزین بهتری است. البته نسخه‌ی رایگان این ابزار محدودیت‌هایی در زمینه‌ی حجم فایل دارد. این سایت از تبدیل ۱۲۰۰ نوع فایل مختلف شامل انواع فایل‌های صوتی، ویدیویی، عکس و اسناد مختلف پشتیبانی می‌کند. 

12:ساختن گیف از  همه چیز

این روزها همه‌ی افراد عاشق فایل‌های گیف هستند. خوشبختانه یکی از بهترین منابع فایل‌های گیف، ابزاری برای ساختن گیف هم دارد. این ابزار اجازه می‌دهد از ویدیوهای آنلاین یا ویدیوهایی که روی کامپیوتر خود ذخیره کرده‌اید، فایل‌های گیف کوتاه بسازید. کافی است آدرس سایت جذاب GIPHY را به بوکمارک‌های خود اضافه کنید تا همیشه امکان ساختن سریع فایل گیف را داشته باشید. 

حمایت ازوب


انتشارو کپی با لینک زیربلامانع است
WWW.VWORK.LXB.IR

 

[ سه شنبه 28 / 8 / 1396برچسب:سایت, کاربردی,وی ورک, ] [ 5:46 PM ] [ vwork ]
[ ]
صفحه بعد هر گونه سواستفاده از محتواي اين سايت پيگيرد قانوني خواهد داشت ! تمام حقوق اين سايت براي وي ورک محفوظ است !